OM SKÅNES AUKTIONSVERK

SKÅNES AUKTIONSVERK är idag södra Sveriges ledande auktionshus med geografisk placering i hjärtat av den starkt växande Öresundsregionen, med 3.5 miljoner invånare. Sedan 1980-talet har företaget förmedlat försäljning genom auktion till såväl en nationell som internationell kundkrets.

SKÅNES AUKTIONSVERK övertogs vårens 2009 av landskronaprofilen Tord Ohlsson, ägare av Parajett/Jomato AB och Dag Magnusson, ägare av Skånegårdar AB med säte i Lund. I samband med ägarbytet ändrades namnet från Anders Antik till Skånes Auktionsverk.

SKÅNES AUKTIONSVERKS medarbetare erbjuder med stor kunskap och lång erfarenhet, på ett enkelt sätt, skräddarsydda lösningar enligt individuella önskemål och behov inom områdena värdering och försäljning. Små eller stora uppdrag, hela hem, antikt eller modernt, allt tas emot med samma ansvar och omsorg.

SKÅNES AUKTIONSVERK håller var fjortonde dag Online-auktioner, där allt från enstaka föremål till hela hem går under klubban. Stor uppmärksamhet, såväl nationellt som internationellt, röner vår- och höstkvalitetsauktionerna för objekt av hög kvalitet och kulturhistoriskt värde. Vi kan dessutom anordna individuellt utformade specialauktioner för exempelvis större samlingar eller slotts- och gårdsauktioner på plats.

SKÅNES AUKTIONSVERK erbjuder auktioner online. Föremålen presenteras med katalogtext och högupplösta bilder. Förra året gjordes drygt 100.000 unika besök på företagets hemsida.

SKÅNES AUKTIONSVERKS ambition är också att förmedla glädje och kunskap kring föremål som på auktion finner nya hem. Genom auktionsfynd av olika slag kan vi i stort sett byta ut allt i hemmet, sälja det som inte längre passar och köpa något roligt, vackert eller konsthistoriskt intressant som passar bättre. Auktion är även ett ypperligt sätt att återanvända föremål, inte minst i tider då alltmer fokus riktas på miljömässigt hållbara lösningar. Det är spännande och lärorikt att handla på auktion!

Upp

 
 

  SKÅNES AUKTIONSVERK AB Ringvägen 48SE-261 41 Landskrona   Sweden

Tel  +46 (0) 418 599 90info@skanesauktionsverk.seOrg.nr 556550-6622IBAN SE58 5000 0000 0562 3102 4644
Fax +46 (0) 418 299 90www.skanesauktionsverk.seBankgiro 5746-7623BIC ESSESESS